به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مهدی مقتدایی در اولین جشنواره بین المللی سازی، اظهار کرد: براساس آخرین رتبه بندی موسسه بین المللی تایمز ۲۰۲۳ دانشگاه علوم پزشکی ایران همانند چهار دوره قبلی در شاخص تاثیر، جایگاه برتر خود را برای پنجمین سال متوالی در بین دانشگاه های کشور حفظ کند.
وی با بیان اینکه دو هزار و ۴۳۰ دانشجوی ایرانی و خارجی در پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران تحصیل می کنند، افزود: از این تعداد ۷۴۷ نفر دانشجوی رشته پزشکی، ۱۰۰۳ نفر دانشجوی کارشناسی پزشکی (MBBS)، ۹۵ نفر دانشجوی دندانپزشکی و ۴۵۰ نفر دانشجوی داروسازی و حدود ۱۰۰ نفر دانشجوی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های مختلف هستند.
مقتدایی با اشاره به رشد ۱۹۰ درصدی درآمد پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، گفت: بعد از همه گیری کرونا و با وجود همه محدودیت های سیاسی، تفاهم نامه همکاری های بین المللی با کشور های غنا، قبرس، سوریه، عراق، نیکاراگوئه و قزاقستان اجرایی شده اند.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس تفاهم نامه همکاری بین المللی با دانشگاه آزاد واحد امارات و یک بیمارستان در دوبی، پس از اخذ مجوز از شورای گسترش وزارت بهداشت به زودی دانشجوی پزشکی برای تحصیل در امارات پذیرش خواهیم کرد.
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه مطالعه برای همکاری های بین المللی با دانشگاه های فنلاند، سنگال، نیجریه، تونس، الجزایر، ترکمنستان و عمان آغاز شده، افزود: بر اساس مطالعه نیاز بازار دانشجویی منطقه، رشته کارشناسی ارشد نانوفناوری دارویی در دانشکده داروسازی پردیس بین الملل راه اندازی شده است.
وی با اشاره به ایجاد پردیس های جدید با استفاده از ظرفیت سایر دانشگاه ها، گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ برخی کلاس های دانشجویان ایرانی در دانشگاه آزاد شهر قدس برگزار شد و با توجه به تفاهم نامه ای که با دانشگاه علوم پزشکی آبادان امضاء شده، از مهر سالجاری نزدیک به ۱۰۰ دانشجوی عراقی برای تحصیل در این شهر مرزی جذب خواهیم کرد.
مقتدایی از مراحل پایانی فرآیند راه اندازی اولین شعبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در کشور غنا خبر داد و افزود: پذیرش دانشجو در این شعبه با رشته های پرستاری و مامایی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد آغاز می شود.
وی اظهار داشت: بین المللی سازی مراقبت اولیه سلامت با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در حال انجام است و برای این منظور یکی از مراکز بهداشتی بر اساس استاندارهای سازمان جهانی بهداشت آماده خواهد شد تا دفتر سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی که به دنبال آموزش افراد در این زمینه است، از این ظرفیت استفاده کند.
اولین جشنواره بین المللی سازی سه شنبه بیست و سوم خرداد ۱۴۰۲ به منظور تقدیر از برترینهای دانشگاه علوم پزشکی ایران در عرصه بین المللی سازی برگزار شد.
نظر شما